Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

În cadrul echipei Elpreco ne desfășurăm activitatea în mod responsabil și sustenabil față de mediul în care trăim, față de angajații și clienții noștri, față de comunitatea în care trăim. Suntem o companie a cărei strategie de “dezvoltare durabilă” se construiește cu respect față de mediu și schimbarile climatice, cu implicarea în crearea de locuri de muncă sigure și care protejează sănătatea, aducându-ne aportul în cadrul comunității.

BCA Elpreco oferă randament termic foarte bun, datorită conținutului ridicat de aer din structura sa. Această caracteristică a BCA Elpreco ajută la reducerea dramatică a costurilor de construcție și întreținere ale unei locuințe, precum și la o excelentă izolare fonică, în timp ce se fac economii importante în ceea ce privește consumul de energie. O construcție cu BCA Elpreco asigură un nivel optim de umiditate atât de necesar protejării sănătății ocupanților.

Cu sistemul complet de zidărie BCA ai avantajul construirii rapide, econimisind și timp și bani. BCA-ul poate fi tăiat foarte ușor la dimensiunile dorite, în funcție de necesități, minimizând pierderile și reducând impactul asupra mediului. De asemenea, se pot realiza rapid lăcașurile necesare montării dozelor electrice, precum și canalele pentru pozarea cablurilor electrice.