Skip to content Skip to footer

Tehnologia de astăzi face ca tuburile din beton să fie mai fiabile ca oricând. Decenii de cercetare și dezvoltare ne-au permis nouă, echipei Elpreco, să îmbunătățim rețetele din beton, designul tuburilor și procesele de fabricație pentru a oferi materiale care să raspundă unei game largi de proiecte subterane și profile de scurgere.
Betonul nu este afectat de coroziune, preia încărcări dintre cele mai ridicate atunci când este folosit la subtraversări sau lucrări de constructii la adâncime, asigurând soliditate proiectelor realizate. Durabilitatea betonului, universal recunoscută este net superioară durabilității multor materiale de construcții uzuale.
Durata ridicată de viață a betonului în corelare directă cu eforturile reduse de mentenanță și înlocuire, conduc la concluzia că betonul, materialul de construcții cel mai utilizat în lume, reprezintă soluția optimă pentru proiecte trainice și sustenabile.
Având calitatea de protejare a mediului, betonul este eficient și atunci când discutăm despre consumul redus de resurse naturale și despre posibilitățile de reutilizare și reciclare a produselor din beton.
Eforturile permanent depuse pentru a dezvolta sisteme și produse care să aducă o îmbunătățire a condițiilor de locuire și vieții oamenilor, se regăsesc în fiecare dintre soluțiile pe care noi, Elpreco, le propunem clienților noștri.

Consultă soluțiile noastre aici.