Skip to content Skip to footer

Perfect simplu în construcții

Elpreco este liderul pieței de elemente prefabricate din beton din zona Olteniei și singurul producător din România care oferă soluții complete de construcții, gama de produse Elpreco cuprinzând: sisteme de zidărie și termoizolație din BCA, sisteme de pavaj care asigură toate elementele necesare pentru amenajări exterioare și sisteme de canalizare din beton.

Cu o existență de peste 60 de ani pe piața românească, Elpreco este un nume sonor în domeniul materialelor de construcții. Experiența acumulată de-a lungul anilor a făcut din Elpreco o marcă cu tradiție, o marcă puternică, o marcă cu expertiză de necontestat în domeniu, un reper pentru calitate și profesionalism în industria de profil.

Compania deține o unitate de producție care acoperă toate cele 3 linii de produse în Craiova și o unitate de producție pavaj în localitatea Titu.
Principiile care ne ghidează activitatea și conduita în afaceri sunt pilonii de bază ai comunicării cu partenerii noștri.

Parteneriat

Strategia noastră care pune în centrul activității noastre OMUL de la angajați și parteneri de afaceri, până la beneficiarii finali.

Calitatea Vieții

Misiunea noastră este de a oferi oamenilor soluții de calitate pentru a-și consolida comunitatea în care trăiesc astfel încât să optimizăm nivelul de trai.

Pro Client

Preocuparea permanentă pentru client ne-a făcut să evoluăm și să putem răspunde mereu nevoilor lui actuale.

Companie dinamică

Suntem o companie dinamică, adaptată la nevoile prezente ale clientului și pentru asta, investim în pregătirea angajaților noștri, în modernizarea liniilor de producție, venind pe piață mereu cu produse noi, moderne, de calitate care corespund exigențelor clienților noștri.

Soluții integrate pentru construcții durabile

Grupul internațional CRH are în România o structură puternică prin cele trei fabrici deținute.
Romcim este unul dintre cei mai mari furnizori de ciment, agregate și betoane pentru sectorul de construcții din România.
www.romcim.ro
Elpreco este producător de top pe piața românească de BCA, pavele și elemente peisagistice, sisteme de canalizare și elemente prefabricate.
Alături de Romcim și Elpreco, Ferrobeton este un producător cu experiență în domeniul execuției de elemente din beton prefabricate precomprimate, utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, respective construcțiilor civile, industriale și agricole.
www.ferrobeton.ro