Skip to content Skip to footer

Performanța energetică pentru blocuri de locuințe

O locuință pe mai multe niveluri nu se supune nici unui compromis atunci când este realizată cu BCA Elpreco. Durabilitatea și performanța structurală propulsează acest material de zidărie în topul preferințelor clienților noștri din zonele cu un grad mare de seismicitate.
Un bloc de locuințe trebuie să asigure unui număr mare de familii un spațiu confortabil, atât din punctul de vedere al izolării față de zgomotele urbane, cât și al menținerii unui climat adecvat.

Păstrarea unui mediu sănătos antibacterian utilizând BCA Elpreco asigurând o aerisire corespunzătoare a pereților, are la bază capacitatea BCA-ului de a absorbi și de a elimina umiditatea, evitând formarea mucegaiului. Rezistența în timp a clădirii este foarte importantă. Siguranța locuitorilor unei clădiri cu mai multe niveluri este garantată de folosirea BCA-ului nostru.

Specialiștii în domeniul construcțiilor știu cât de important este să lucrezi cu un material de zidărie care să fie ușor de manipulat, ușor de transportat, de montat, de tăiat, de găurit și cu pierderi minime la punerea în operă. BCA-ul Elpreco este alegerea optimă pentru fiecare – beneficiar sau specialist, avantajele resimțite, în ceea ce privește timpul și banii investiți, fiind deosebite.

Greutatea redusă a BCA-ului determină o diminuare a încărcărilor asupra structurii de beton și a fundației clădirii, fiind recomandarea perfectă pentru orice gen de clădire de la cele cu un singur etaj, până la cele multietajate. Blocurile din BCA Elpreco oferă un grad înalt de rezistență la foc, pentru pereți cu grosimea mai mare de 20 de cm, menținând rezistența și stabilitatea zidăriei aproximativ 7 ore de la izbucnirea incendiului. Datorită compoziției sale pur minerale, BCA-ul este un material de construcții neinflamabil, care previne propagarea flăcărilor către incintele alăturate, nu emană fum sau gaze toxice, care pot pune în pericol viața persoanelor din clădire.

Descoperă produsele Elpreco BCA aici.