Skip to content Skip to footer

Elpreco oferă o gamă variată de pavale şi borduri care se ridică la aşteptările oricărui client! Pavajele noastre se remarcă printr-un design deosebit. Formele, modelele de montaj şi culorile permit o execuţie personalizată pe gustul fiecăruia. Iată câteva exemple de amenajări exterioare realizate de către clienţii noştri!

Aquaflair PREMIUM - Filiași

Eleganța și, mai ales, compatibilitatea cu casa clientului au fost puncte-cheie în alegerea pavajului premium Aquaflair Elpreco, ce impresionează de la primul pas.

Aquaflair PREMIUM - Centru evenimente

În ideea de a oferi oaspeților un spațiu atât confortabil, cât și armonios, acest centru a primit o înfrumusețare aparte cu Aquaflair, pavaj premium Elpreco.

Behaton - Apele Vii

Culorile inspirate din natură ale pajavului Behaton Elpreco au fost esențiale pentru a decora cu gust curtea unei case pline de viață.

Behaton - Apele Vii

Combinate perfect cu o grădină plină de verdeață, pavajele Behaton Elpreco întregesc un peisaj cu o simetrie optimă între culori și forme.

Civic 20x10 - Proiect rezidențial

Clientul a ales pavelele Civic 20x10 Elpreco în culori calde și primitoare, pentru a-și transforma casa dintr-o simplă construcție într-o adevărată „acasă”.

Civic 20x10 - Proiect particular

Ideale pentru o terasă intimă, dar suficient de prietenoasă pentru a-ți petrece timpul liber, pavelele Civic 20x10 Elpreco, în nuanțe de Crem și Maro, au reprezentat o alegere ideală pentru clientul nostru.

Civic 20x10 - Proiect particular

Pavelele Civic 20x10 în culori calde și tomnatice – Antracit, Galben și Roșu – s-au pretat perfect pentru realizarea proiectului de vis al clientului nostru.

Civic 20x10 - Curte particulară

Sobrietatea plină de gust a pavelelor și îmbinarea culorilor Gri și Antracit au reușit să aducă în prim plan fiecare detaliu al planului gândit de clientul Elpreco.

Civic 20x10 - Părculeț Băilești

Spațiul civic ce invită la promenadă a primit un upgrade prin montarea pavajelor Civic 20x10, în nuanțe de Gri și Maro, devenind astfel un loc ce îmbie la relaxare.

Civic 20x10 - Bucovăț

Pavelele Elpreco Civic 20x10 Antracit Gri, montate astfel, au completat geometria locului, reușind să sublinieze accentele moderne ale proiectului clientului nostru.

Civic 20x10 - Proiect rezidențial

Un proiect pe măsură a meritat pe deplin ajutorul culorilor calde ale pavajului Elpreco. Clientul nostru a ales Civic 20x10 Crem Sahara și Palisade Crem Sahara, astfel încât curtea casei s-a transformat într-o oază de liniște și armonie.

Casa Universitarilor

Casa Universitarilor din Craiova este un club exclusivist cu o istorie deosebită ce îşi are sediul în vechea casă a familiei lui Nicolae Romanescu, primar de elită al Craiovei – începând cu anul 1898. De la numele proprietarului a derivat şi denumirea de „Casa Romanescu”, care, după intrarea în patrimoniul Universităţii din Craiova, este cunoscută drept „Casa Universitarilor”. Eleganţa ambientală a grădinii este desăvârşită de utilizarea pavelelor din beton Uni gri, iar accentele de volum şi design sunt date de utilizarea pavelelor roşii ce se asortează fără cusur cu bordurile BDZT1 şi BDZT2 de aceeaşi culoare.

Civic 20x10 - Amaradia Centru Special

Pavajul Elpreco Civic 20x10, în culori reci și discrete, au adus întregului complex un aer modern, care atrage atenția prin stilul propriu și inconfundabil.

Casă Rezidenţială

Unul dintre clienţii noştri a ales pavelele Elpreco pentru toate zonele exterioare: atât pentru alei cât şi pentru parcare sau terasă. Gama de pavaje Elpreco este foarte diversificată şi acoperă orice nevoie, funcționalitate şi gust estetic!

Civic 20x10 - Apele Vii

Mereu pregătite să evidențieze culorile și mediul înconjurător, pavelele Elpreco Civic 20x10 au reprezentat, și de această data, alegerea ideală pentru clientul nostru.

Casă Rezidenţială cu Alee, Parcare şi Terasă

Pavajul Relief poate contribui la amenajarea unui spaţiu plin de fantezie, adăugând cu uşurinţă un impact vizual elegant aleilor, teraselor şi curţilor interioare. Utilizarea durabilă este asigurată de grosimea de 6 cm a pavajului ce permite tranzitarea şi parcarea autoturismelor în interiorul curţii. Delimitarea creativă a zonelor este facilitată de utilizarea bordurilor ce se adaptează estetic şi funcțional oricăror soluţii de design.

Ișalnița - Proiect rezidențial

Potrivite pentru o casă scăldată de soare, pavelele Elpreco Civic 20x20 și 20x10 în culori calde au reușit să împlinească visul clientului nostru. Spațiile au fost delimitate cu succes de bordurile BDZT1.

Parc Logistic

Pavajele Elpreco iţi asigură produsele de care ai nevoie pentru pavarea curţii unui parc logistic de maşini: este extrem de rezistent, asigură o suprafaţă neaderentă pe timp de iarnă şi în acelaşi timp durează foarte mult. Pavajul Logistik oferă pe lângă imaginea deosebită pe care o are o suprafaţa pavată, durabilitate. Special creat pentru parcuri logistice, pavajul Logistik este autoblocant şi rezistent în timp, aceste caracteristici asigurînd o bună funţionalitate a suprafeţei pavate.

Ekopor parcare mall Târgu Jiu

Creând o senzație de continuitate vizibilă, pavelele Elpreco Ekopor au constituit o alegere importantă pentru un spațiu urban și aglomerat.

Parcare Maşini Firmă

Parcările ecologice au devenit o necesitate în condiţiile în care în jurul spaţiilor de birouri, majoritatea suprafeţelor sunt betonate. Folosind pavaj Ekopor, iarba crescută în golurile din pavaj oferă o imagine aparte suprafeţelor aducând senzaţia de “spaţiu verde” mai aproape de oameni. Atunci când alegi pavajul pentru curtea firmei tale vei lua în considerare în primul rand aspectul practic. Pavajele Elpreco pot asigura un pavaj rezistent la greutate, antiderapant, dar şi ecologic în acelaşi timp!

Favo - Eselnița

Modelul „fagure de miere” al pavelelor Elpreco Favo au adus un plus de eleganță unui spațiu de tip alee, pretându-se perfect în mijlocul unei grădini, cum a fost cazul clientului nostru.

Favo - Piața Mare

Când forma și culoarea se îmbină perfect, atunci știi cu siguranță că pavelele Elpreco Favo devin ideale pentru un spațiu primitor și plin de căldură.

Acoperiş Terasat şi Jardiniere

Un proiect foarte interesant al unuia dintre clienţii noştri care a reuşit un design spectaculos pentru un acoperiş terasat folosind mai multe tipuri de pavaje şi jardiniere Elpreco. S-a folosit pavaj pentru a da o utilitate ca spaţiu de relaxare unui acoperiş terasat. Pavajul civic 4 cm roşu a fost folosit pentru intensificarea marginilor pavate, iar jardinierele au fost folosite pentru delimitarea spaţiilor pavate. Astfel s-a obţinut un aranjament combinat care a dat utilitate acestui spaţiu iniţial nefolosit. Felicitări pentru creativitate!

Latte – Premium

Pavelele premium Latte de la Elpreco merg mână în mână atât cu eleganța, cât și cu relaxarea, rezultând astfel o alegere perfectă pentru proiectul tău de suflet.

Mozaic și Civic 10x10 - Apele Vii

Definiția eleganței, care rămâne, în același timp, primitoare, e dată de pavelele Elpreco Mozaic Antracit și Civic 10x10 Gri, care au adus rafinament unei case construite cu gust.

Parket Medieval – Premium

O călătorie în timp și o reală experiență vizuală sunt ceea ce oferă pavelele premium Elpreco Parket Medieval, ce garantează unicitate și punerea în valoare a un spațiu deja generos.

Relief - Trotuar public Medgidia

Iluzia 3D ale pavelelor Elpreco Relief vine în ajutor mai ales într-un spațiu urban, unde fiecare drum ar trebui să fie transformat într-o călătorie unică.

Uni

Mereu clasice și elegante, pavelele Elpreco Uni reprezintă alegerea perfectă pentru cineva care știe exact ce-și dorește, fără a renunța, însă, la simetrie și la o continuitate dată doar de calitate.

Centrul Civic - Calafat

O zonă de plimbare şi recreere în mijlocul oraşului este desăvârşită prin folosirea într-un mod inedit şi ingenios a celor două modele de pavaj Elpreco: Behaton (gri, negru, roşu şi verde) şi Civic (gri, negru, roşu şi verde). Farmecul şi nobleţea pavajului Civic se îmbină armonios cu estetica tradițională şi robustă a pavajului Behaton. Elementele de delimitare a zonelor verzi de cele pietonale, bordurile (BDZT2 şi BDZT3), i-au permis peisagistului să îşi fructifice la maximum imaginaţia, iar rigolele mici, pe lângă faptul că adaugă un plus de farmec spaţiului, contribuie cu success la colectarea şi drenarea apelor pluviale.

Uniloc

Când spui „generozitate”, te gândești, cu siguranță, la spații deschise, completate cu pavajele Elpreco Uniloc, ce te ajută să-ți definești vizual spațiul rafinat în care ai ales să trăiești.

Parcul Nicolae Romanescu

Al treilea cel mai mare parc natural ca mărime din Europa beneficiază de calitățile pavajului Elpreco din beton. Eleganța simplă a pavajului Holand oferă un farmec natural aleilor, deoarece, uneori, cele mai elegante idei și cele mai de efect sunt și cele mai simple. Datorită formei sale, acest tip de pavaj facilitează combinații interesante, atrăgătoare și stilate, iar accentele de culoare date de folosirea pavajului roșu oferă încântare celor care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii. Cu ajutorul bordurilor se pot crea spații pline de fantezie!

*Produsele expuse şi imaginile sunt cu titlu de prezentare. Datorită materiilor prime naturale utilizate în procesul de fabricaţie, pot exista variaţii de culoare care nu pot fi evitate. Pentru un aspect vizual plăcut, recomandăm utilizarea alternativă de produse din mai mulţi paleţi. De considerat că pot apărea variaţii de culoare şi în cazul completărilor de comandă ulterioare.